Verdenstimen og den globale kampagne World’s Largest Lesson har en plan: Alle mennesker skal kende de 17 Verdensmål. Også danske skolebørn og unge.

Verdens Bedste Nyheder har taget initiativ til Verdenstimen, der hvert år i september udbreder kendskabet til Verdensmålene på grundskoler og ungdomsuddannelser i Danmark. Det gør vi i samarbejde med en række danske NGO’er og undervisningsorganisationer, der stiller gratis materialer og aktiviteter til rådighed.

Verdenstimen ligger i uge 36, hvor Verdens Bedste Nyheder sætter ekstra fokus på Verdensmålene over hele landet, men du er altid velkommen til at bruge materialerne året rundt.

Har du spørgsmål eller feedback, så skriv til [email protected]

Verdenstimen er støttet af Danida.

Verdens Bedste Nyheder

Verdens Bedste Nyheder er et uafhængigt medie, der året rundt laver konstruktiv journalistik og kampagner om fremskridt og løsninger på klodens udfordringer. Vores mål er at give danskerne et nuanceret verdensbillede og på den måde at skabe håb og motivation for handling. Verdensmålene danner rammen for al vores journalistik og kommunikation.

World's Largest Lesson

World’s Largets Lesson arbejder på at gøre Verdensmålene kendte blandt børn og unge over hele verden. Deres materiale er indtil videre blevet delt i langt over 100 lande, hvor millioner af børn, unge og lærere arbejder med Verdensmålene i undervisningen.