Verdenstimen » Indskoling » Lær med elever andre steder i verden Lær med elever andre steder i verden. Undervisningsmateriale om den globale verden og verdensmål

Lær med elever andre steder i verden

Produceret af: Globale skolepartnerskaber

Verdensmålene egner sig godt som emne til et globalt skolepartnerskab, da både udfordringerne og målene er universelle. Det er udfordringer, vi alle bliver berørt af, og som alle har et fælles ansvar for at løse. Elever rundt omkring i hele verden vil derfor også blive undervist i Verdensmålene.

Et samarbejde med en udenlandsk skole er en mulighed for at få Verdensmålene sat i øjenhøjde og gøre dem relevante for eleverne. Hvordan ser udfordringerne ud fra den anden side af kloden? Hvad kan jeg gøre for at bidrage til en bedre verden? Kan vi sammen finde på gode idéer til løsninger, der i det lokale kan gøre en forskel?

Globale Skolepartnerskaber kan hjælpe med at finde en partnerskole, som er interesseret i at samarbejde om et eller flere temaer under Verdensmålene. Som inspiration til samarbejdet har vi desuden lavet en oversigt fordelt på klassetrin over engelsksproget undervisningsmateriale om Verdensmålene fra World’s Largest Lesson.

Gå til materiale